RSPHOTO
Over ons    Foto uitzoeken    Fotocursus    Opdrachten    Prijzen    FAQ    Contact

FAQ

Onderstaande informatie zijn veel gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Mocht u meer vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil een foto bestellen, en nu?
Klik op de gewenste foto bij 'Foto uitzoeken' en vul de gegevens in. RSPhoto.nl zal spoedig contact met u opnemen voor advies, de mogelijkheden, de geschatte levertijd, en betaalgegevens.

Wat zijn de verzendkosten bij het huren en kopen van een foto?
De verzendkosten bij het kopen van een foto bedragen 6,75€.
Bij het huren van een foto zijn de verzendkosten 15€ en worden deze apart in rekening gebracht. Bij het huren van een foto betreffen de verzendkosten een retourzending.

Wat houdt een 'unieke' foto in?
Als u de foto 'uniek' besteld, betekent dit dat de foto nog niet eerder geleverd is, en na uw bestelling uit het assortiment gehaald wordt. Zo heeft u een uniek exemplaar in huis. Deze zal later ook niet meer gedrukt worden.

Wat houdt een 'gelimiteerde oplage' foto in?
Een foto uit onze gelimiteerde oplage reeks is slechts enkele malen geproduceerd. Op onze site ziet u hoe veel exemplaren er van de foto zijn geproduceerd. Deze foto's worden in een zwarte of aliminium kleurige lijst geleverd, met een wit passepartout. Elk exemplaar is met de hand genummerd, op verzoek kan dit op de achterkant of op het passepartout op de voorkant.

Wat is de levertijd?
Wij bestellen de foto zodra wij het geld van u hebben ontvangen, de gemiddelde levertijd is ongeveer 5 werkdagen vanaf dat moment.

Wat zijn de kosten van het huren van een foto?
De kosten voor het huren van een foto zijn 9,95€ per maand. Deze prijs is gebaseerd op een canvas afdruk op een formaat van 60 * 90 en exclusief 15€ verzendkosten. Verzendkosten zijn inclusief retour zending. Verder wordt er een borg in rekening gebracht van 25€, deze krijgt u terug wanneer de foto in goede staat bij ons retour is.

Wat is de minimale huurtijd?
De huur periode is minimaal een kwartaal (3 maanden) en wordt elke keer met een maand verlengd. Opzeggen van de huurperiode kan tot 2 weken voor het einde van het kwartaal (indien het een verlenging betreft, 2 weken voor het einde van de maand), hierna wordt de huurperiode stilzwijgen met 1 maand verlengd.

Kan een gehuurde foto na verloop van tijd worden aangeschaft?
U kunt de gehuurde foto uiteraard aanschaffen, u krijgt 1 kwartaal korting op de prijs van de foto en wij verrekenen de borg met het openstaande bedrag.

De foto is beschadigd, wat nu?
Maak foto's van beschadigingen van de doos en van de foto en e-mail deze naar ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil een fotoshoot, wat nu?
Stuur ons een berichtje via het contactformulier, geef hier in aan wat je in gedachten hebt en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De fotoshoot is buiten en het regent, wat nu?
In Nederland kan het weer alle kanten op, dus ook de slechte kant (helaas). In overleg zullen we de shoot naar binnen of een overkapping verplaatsen en anders een nieuwe datum prikken.