RSPHOTO

Materiaal keuze

Het soort materiaal wat u vermeldt ziet staan bij de foto is het materiaal wat onze voorkeur heeft bij die specifieke foto. Uiteraard kan er in de meeste gevallen gekozen worden voor een ander materiaal type. U kunt de foto gewoon bestellen zoals deze op de website staan, tijdens het bestel proces kunt u in de opmerkingen aangeven welk materiaal uw wenst. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Maat keuze

De maat die u vermeldt ziet staan bij de foto is de maat welke onze voorkeur heeft. Uiteraard is het mogelijk om een andere maat te bestellen, de verhoudingen van de foto kunnen echter niet aangepast worden. U kunt de foto gewoon bestellen zoals deze op de website staan, tijdens het bestel proces kunt u in de opmerkingen aangeven welk materiaal uw wenst. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Geborsteld aluminium

Geborsteld Aluminium is een materiaal met een aluminium toplaag. De print wordt op deze laag aangebracht. De kern bestaat uit twee dunne aluminium lagen en een zwart gekleurde kern. Door deze samenstelling is Geborsteld Aluminium een duurzaam materiaal, dat bestand is tegen UV, vocht en temperatuurwisselingen.
Wilt u eens iets anders? Een print op Geborsteld Aluminium geeft een bijzonder resultaat Doordat de printer geen wit mee print wordt op de lichte delen het aluminium zichtbaar. De print zal hierdoor vanuit elke hoek een andere uitstraling krijgen.

Dibond

Dibond Wit, ook wel alupanel genoemd, is een materiaal met een wit glanzende toplaag. De kern bestaat uit twee dunne aluminium lagen en een zwart gekleurde kern. Door deze samenstelling is Dibond een duurzaam materiaal, dat bestand is tegen UV, vocht en temperatuurwisselingen. De afbeelding wordt rechtstreeks op de glanzende toplaag geprint in Fine Art kwaliteit. Wij bieden de opties Dibond Normaal en Dibond Hoogglans aan.
De foto komt volledig tot zijn recht op Dibond. Wit wordt niet geprint waardoor de glanzende toplaag zichtbaar wordt in lichte delen van de print, dit maakt de print op Dibond tot een schitterend product.

Canvas

Canvas is al jaren een populaire manier om foto's af te drukken op groot formaat. De afbeelding wordt geprint in hoge resolutie op linnen en vervolgens vakkundig opgespannen op een houten frame.

Plexiglas

Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, heeft de uitstraling van echt glas. Plexiglas biedt schitterende mogelijkheden om foto's af te drukken. Uw foto wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van het materiaal geprint, hierdoor krijgt de afbeelding een mooi diepte effect. Wij bieden u drie verschillende afwerkingen. Lees meer en kijk welke optie voor u geschikt is.

Plexiglas helder

Voor een bijzondere print kiest u Plexiglas Helder. De foto wordt geprint op het plexiglas maar wit wordt niet meegenomen. Witte gedeeltes in de afbeelding zullen dus doorzichtig worden.

Plexiglas wit

Wilt u wit toch afgedrukt hebben? Kies dan voor Plexiglas Wit. De afbeelding wordt direct op het materiaal afgedrukt en vervolgens afgewerkt met een witte laag.